De informatie op deze blog is vrij toegankelijk. Het auteursrecht van de teksten en plaatjes behoren bij de schrijvers en plaatjesmakers, voor zover ze niet afkomstig zijn van Giveawayoftheday en de makers van de software.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable en een install_and_activate. Probeer eerst de Cameyo om het programma te testen om te ontdekken of het wat voor u is. Als dat zo is, gebruik dan de Cameyo voor het echte werk. Gebruik de install_and_activate alleen als de Cameyo het niet goed doet bij u.

Commentaar kunt u onderaan de pagina van de betreffende blog invoeren. Na een paar dagen is dat niet meer mogelijk, om spampostings te voorkomen. Maar als u mij uw commentaar mailt, zal ik het voor u posten.

Als u mij mailt op gergn apenstaart weggevertje punt com, bewaar ik uw mailadres op een veilige plaats. Als ik mijn supporters collectief wat wil melden, mail ik mezelf en gebruik ik uw mailadres in een bcc-veld. Zo blijft uw mailadres vertrouwelijk. Verder doe ik niets met dat adres.

Op discus kunt u alle weggevertjes van vandaag vinden. En ook daar kunt u commentaar plaatsen.

uitleg over 7-zip

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

Terug naar het begin
Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.weggevertje vCARD

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar lezen en zelf plaatsen.

Terug naar het begin.