In de uitwisselmap staat het gebruikelijke tweetal programma's. Een Cameyo portable, gemaakt van de trial op een virtuele XP en getest op een W7 64 laptop.

De portable is er om het programma te testen en gebruiken zonder uw PC te vervuilen. Als u het op een externe PC wilt gebruiken, bijvoorbeeld in een internet café of op een hotel PC, moet u de portable bewerken zodat de VOS-map automatisch wordt gewist. Dat staat uitgelegd in de paragraaf portable maken op weggevertje.com, punt 16, laatste screenshot.
Ik laat die aanpassing in eerste instantie achterwege, want het vertraagt het opstarten van de portable bij het tweede en volgende opstart. Immers: de programmamap in de VOS-map moet dan steeds worden aangemaakt. In de volgende editie van Cameyo zal de portable geheel in RAM draaien en wordt het wissen van de VOS-map overbodig.

Voor wie het programma blijvend wil installeren staat er een zip. De sleutel staat in de readme. Ook de registratiesleutel is er te vinden.