Op een XP vindt u de msi in:

C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\Downloaded Installations\{5195E036-4335-487D-A291-6585905FD611}

Die kunt u bewaren voor een herinstallatie, zonder een registratiecode.


U kunt ook de trial gebruiken, mits u het hoofdprogramma vervangt voor die van het weggevertje. maar waarom zou u? De msi werkt toch net zo eenvoudig?:
Een gratis alternatief is KeePass. Zelf gebruik ik al jaren een betaalde Treepad Business. Daarnaast sinds kort een betaalde AllMyNotes Organizer. Die wordt af en toe via Giveawayoftheday en BitsduJour weggegeven.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable, gemaakt op een portable XP. Die draait ook op de echte W7 laptop. En de msi, om het blijvend te installeren.

Zie de bijbehorende site voor achtergrondinformatie over weggevertjes.

NB Als u nog geen toegang heeft tot de uitwisselmap, kunt u daarover per mail om vragen: wuala apenstaart gergn punt 33mail punt com. Gebruik geen wegwerpadres, want ik wil u later kunnen mailen als ik wat wijzig in het opslagadres.

Terug naar de blog -- Als altijd gelden deze Spelregels:

  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.weggevertje