U kunt het programma ook op een USB-stick zetten.

Enkele screenshots van de maker. Meer vindt u hier.

een

twee

drie

vier

U kunt ook DVD's kopiëren:

vijf

De licentiesleutel staat in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\RapidSo.... Als u die bewaart, kunt u de trial ermee activeren.
Als u een registerbestand maakt met [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\RapidSolution\Audials_ 2013\License (let op het minteken!!) kunt u dit zelf testen. Na installatie van het weggeveretje heeft u een automatisch geactiveerde versie. Als u dubbelklikt op dat de-activeringsbestand en daarna het weggeveretje opstart, heeft u een ongeregistreerde trial en kunt u de sleutel invoeren. Verlaat het programma, dubbelklik op het eerste registerbestand en start weer het weggevertje op. Die is weer geregistreerd. QED.

Het installatiebestand is ruim 90 MB. Na installatie iets van 310 MB. Dus is de Cameyo portable ook erg omvangrijk. Om die reden zal ik de Cameyo binnen een paar dagen weer verwijderen. Wees er dus op tijd bij! De zip met het installatiebestand blijft langer, hoewel 90 MB ook veel ruiimte van mijn Wuala uitwisselmap vraagt. De sleutel neemt nauwelijks ruimte in en die kan er dus heel lang staan. Daarmee kunt u de trial van vandaag activeren. Geen garantie dat die ook op een nieuwere versie zal werken.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

NB Als u nog geen toegang heeft tot de uitwisselmap, kunt u daarover per mail om vragen: wuala apenstaart gergn punt 33mail punt com. Gebruik geen wegwerpadres, want ik wil u later kunnen mailen als ik wat wijzig in het opslagadres.

Terug naar het begin

--

Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.weggevertje

Terug naar het begin