*** hersteld ingelezen op een andere blog ***

een bekend programma, dat vaak wordt geroemd. Ik heb er geen ervaring mee. Ik gebruik TreePad Business Edition. maar daar is geen iPhone versie van. Van deze wel. Dus misschien ga ik wel overstappen.

__Het blijkt NIET goed te werken op deze blog zelf!! Als Sticky Password PRO actief is, wordt in Published On niet de datum van de eerste save gezet, maar mijn gebruikersnaam. Het systeem interpreteert dat als een datum in 1970 en zet het dus als eerste posting. En daarmee is de posting schijnbaar verdwenen. En in het veld Entry password wordt mijn wachtwoord ingevuld. Als in dat veld iets wordt gezet, is daarmee die posting alleen maar door mij te lezen.


*** Op 25-3-2013 heb ik het weer verwijderd van mijn laptop, want het bleef Thunderbird dwarszitten. En ook FireFox had er last van, ***

Handleidingen zijn beschikbaar. Maar niet in het Nederlands.

Hier kunt een een Engelstalige handleiding in pdf-formaat voor de iPhone app lezen.

Hieronder wat screenshots van de maker.

een

twee

drie

vier

U dient zelf hier uw eigen sleutel aan te vragen. Wacht daar niet te lang mee, want het zou kunnen dat dat na 26-202013, 09:00 uur niet meer mogelijk is.

Vervolgens kunt u daarmee de trial activeren. In de uitwisselmap vindt u een Cameyo portable en een zip om de trial te activeren met uw eigen code. De Cameyo portable gebruikt mijn afko als algemene sleutel. Maar dat kunt u wijzigen.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

NB Als u nog geen toegang heeft tot de uitwisselmap, kunt u daarover per mail om vragen: wuala apenstaart gergn punt 33mail punt com. Gebruik geen wegwerpadres, want ik wil u later kunnen mailen als ik wat wijzig in het opslagadres.

Terug naar het begin

--

Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.weggevertje

Terug naar het begin