Rechts ziet u onder elkaar een aantal koppen:

  • Laatste nieuws waar ben ik nu mee bezig als redacteur
  • Lees dit verschillende pagina's = tijdloze plaatsingen
  • Zoek voer een zoekterm in en zie de geselecteerde berichten.

Helemaal bovenaan ziet u op elke pagina een aantal navigatiemogelijkheden:
To content (inhoud), To menu en To search (zoeken)

Bij elke posting staat achter de plaatsingsdatum en -tijd een categorie vermeld (hier: admin) en op de regel daaronder de tags=sleutelwoorden (hier: handleiding en uitleg) van die posting. Als u op de categorie of een sleutelwoord klikt, ziet u alle postings in die categorie of met dat sleutelwoord.

Deze "eerste" posting heeft een fictieve datum die ver in de toekomst ligt. Dank zij die truc staat deze posting altijd bovenaan.

Ik maak van elk weggevertje een install_and_activate. Daarmee kunt u het weggevertje meestal ook na het verstrijken van de officiƫle weggeeftijd van 24 uur installeren en activeren. Handig voor vakantiegangers en drukbezette mensen, die de laptop van de baas niet aan de Themidawrapper mogen of willen blootstellen. Ook maak ik meestal een portable, bijna altijd met behulp van het gratis programma Cameyo. Daarmee kunt u het weggevertje testen alvorens het eventueel te installeren. Dit "huiswerk" van mij is alleen toegankelijk als u mij daarom met een werkend mailadres om vraagt. Ik versleutel ze om te voorkomen dat ze toevallig in verkeerde handen vallen.

Omdat ik met pensioen ben, lukt het me meestal om dagelijks om 9 uur het weggevertje van de dag op te halen en in een virtuele machine te testen en er een portable van te maken. Als ik op vakantie ben, is Ootje vaak in de gelegenheid de blog te schrijven. In de wintermaanden heb ik op dinsdagen een drukke dag en krijgt de blog pas tijdens de lunchpauze aandacht. Of aan het einde van de middag.

"Continue reading" of "click to continue" betekent "klik om de rest van het bericht te lezen".
Be notified of
page updates
it's private
powered by
ChangeDetection
Verify

Deze site is niet veel geld waard. Als ik reclame zou toelaten, zou ik daarmee $0,16 per dag verdienen. Minder dan een cent, want er komen gemiddeld 20 mensen een kijkje nemen. Bij verkoop zou het $67,94 mogen opbrengen.

Naar boven