Rechts ziet u onder elkaar een aantal koppen:

  • Laatste nieuws waar ben ik nu mee bezig als redacteur
  • Lees dit verschillende pagina's = tijdloze plaatsingen
  • Zoek voer een zoekterm in en zie de geselecteerde berichten.

Helemaal bovenaan ziet u op elke pagina een aantal navigatiemogelijkheden:
To content (inhoud), To menu en To search (zoeken)

Bij elke posting staat achter de plaatsingsdatum en -tijd een categorie vermeld (hier: admin) en op de regel daaronder de tags=sleutelwoorden (hier: handleiding en uitleg) van die posting. Als u op de categorie of een sleutelwoord klikt, ziet u alle postings in die categorie of met dat sleutelwoord.

Deze "eerste" posting heeft een fictieve datum die ver in de toekomst ligt. Dank zij die truc staat deze posting altijd bovenaan.

Ik maak van elk weggevertje een install_and_activate. Daarmee kan ik het weggevertje meestal ook na het verstrijken van de officiƫle weggeeftijd van 24 uur installeren en activeren. Handig voor vakantiegangers en drukbezette mensen, die de laptop van de baas niet aan de Themidawrapper mogen of willen blootstellen. Ook maak ik regelmatig een portable, bijna altijd met behulp van het gratis programma Cameyo. Daarmee kunt u het weggevertje testen alvorens het eventueel te installeren. Dit "huiswerk" van mij is alleen toegankelijk als u mij daarom met een werkend mailadres om vraagt. Ik versleutel ze om te voorkomen dat ze toevallig in verkeerde handen vallen.

Omdat ik met pensioen ben, lukt het me meestal om dagelijks om 9 uur (in de winter, in de zomer helaas pas om 10 uur) het weggevertje van de dag op te halen en in een virtuele machine of in Sandboxie, dan wel onder bescherming van Time Freeze te testen en er een portable van te maken. Als ik op vakantie ben, is The Freak vaak in de gelegenheid de blog te schrijven. Op woensdagmorgen ben ik op bezoek bij een bedlegerige "oude" dame (ze is een paar jaar jonger dan ik) in een verzorgingshuis en maakt The Freak de blog. In de wintermaanden heb ik op dinsdagen een drukke dag en krijgt de blog pas tijdens de lunchpauze aandacht. Of aan het einde van de middag.

"Continue reading" of "click to continue" betekent "klik om de rest van het bericht te lezen".
Be notified of
page updates
it's private
powered by
ChangeDetection
Verify

Deze site is niet veel geld waard. Als ik reclame zou toelaten, zou ik daarmee $0,16 per dag verdienen. Minder dan een cent, want er komen gemiddeld 20 mensen een kijkje nemen. Bij verkoop zou het $67,94 mogen opbrengen.
Op 5-10-2019 is de site nog minder waard: "blog.weggevertje.com receives about 17 unique visitors and 17 (1.00 per visitor) page views per day which should earn about $0.07/day from advertising revenue. Estimated site value is $29.01. According to Alexa Traffic Rank blog.weggevertje.com is ranked number 13,183,416 in the world and 1.0E-6% of global Internet users visit it. This server doesn't support HTTPS and doesn't support HTTP/2."

Sinds Ootje op 2-8-2019 is gestopt, wordt er geen gebruik gemaakt van het leveren van commentaar op de blog. Het is daarmee duidelijk dat deze site eigenlijk niet meer is dan een verzameling van mijn eigen aantekeningen en alleen voor mij van nut is.

Voor giveawayoftheday.com geldt:"Giveawayoftheday.Com - Info giveawayoftheday.com giveawayoftheday.com receives about 158,813 unique visitors and 274,747 (1.73 per visitor) page views per day which should earn about $1,017.04/day from advertising revenue. Estimated site value is $702,115.08. According to Alexa Traffic Rank giveawayoftheday.com is ranked number 8,971 in the world and 0.00936% of global Internet users visit it. Site is hosted in North Richland Hills, Texas, 76182, United States and links to network IP address 204.155.149.200. This server supports HTTPS and doesn't support HTTP/2."

blog.weggevertje.com

Naar boven