Eerder weggegeven op 28-9-2011.

Ik gebruik altijd een 33mail-adres om me te registreren. Deze leverancier heeft daar bezwaar tegen:
"By the way: our registration system auto-detected following problem:
Your e-mail address collides with paragraph 4 of the end-user-license you have to agree to by installing the program.
Please read the license agreement again and check carefully if you were allowed to register with this e-mail address."

Hun eis is namelijk: "... It is required that you use your main and real e-mail address which is the address used for your daily messages."
Grote onzin, want ik heb tig mailadressen. Als ik dat niet zou doen, was ik meer tijd kwijt dan me lief is om mijn mail te ordenen. En erger: ik zou een mail kunnen beantwoorden met een verkeerd verzendadres.

"Registration with an e-mail address only created to receive a key but no newsletter to this main address or registration with an e-mail including words like 'spam', 'registration', 'regkey' or similar expressions helping you to avoid to get The Vendor's newsletter to this main address is not allowed and does not allow you to use The Software."

Ze begrijpen niet wat 33mail inhoudt. Het geeft u de mogelijkheid via een filter in uw mail client om de ontvangen mail keurig automatisch te ordenen. Daar is echt niets mis mee. Een 33mailadres is géén eenmalig of weggooiadres. Wel geeft het de ontvanger de vrijheid om ervoor te kiezen geen mail meer van de verzender te hoeven ontvangen en bespaart handmatig wissen van ongewenste mail. En als ik me bedenk, kan ik het 33miladres altijd weer activeren.

Ze kunnen me trouwens terugvinden: "Except the data you enter by yourself and your IP address no more personal data is saved."

Ik heb twee licentiesleutels aangevraagd, met twee verschillende mailadressen. De twee ontvangen sleutels zijn identiek.

De activatiegegevens staan in het bestand config.ini in %AppData%, zoals altijd bij deze aanbieder. Bewaar dat, als u het nog eens wilt kunnen installeren. Er staat onder andere:

Key
7********5

Bij een niet-geregistreerde versie staat er een regel met drie streepjes waar nu de sleutel staat. Dat kunt u natuurlijk ook met een editor aanpassen.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable. En een install_and_activate.

een

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

NB Als u nog geen toegang heeft tot de uitwisselmap, kunt u daar per mail om vragen: wuala apenstaart gergn punt 33mail punt com. Gebruik geen wegwerpadres, want ik wil u later kunnen mailen als ik wat wijzig in het opslagadres.

Terug naar het begin

--

Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.weggevertje

Terug naar het begin