Als alternatief voor het weggevertje van 10-5-2013 zag ik de freeware Dashlane genoemd om uw vertrouwelijke gegevens op te slaan. Voor de liefhebbers heb ik een Cameyo gemaakt, zodat u het zelf kunt uitproberen.

Er is ook een app voor de iPad. Helaas zijn daar niet alle mogelijkheden gratis. En de betaalde versie vind ik te prijzig: $40 per jaar.
Aan de andere kant: de samenstelling van het bestuur is indrukwekkender dan van de schrijvers van de meeste weggevertjes.

Hieronder wat screenprints, zodat u een idee krijgt wat u ermee kan. U ziet onder andere dat u zelf bepaalt wat in de cloud wordt opgeslagen en wat niet.
Ook kunt u vertrouwelijke info versturen. De ontvanger moet dan wel snel als eerste uw mail lezen en via een browser het bericht tot zich nemen, want 45 minuten na het lezen van de mail is het bericht weg. het wachtwoord staat in de mail zelf. Dus als een ander sneller bij uw mail kan dan uzelf: helaas pindakaas.

een

twee

U kunt de gegevens van diverse andere wachtwoordarchieven invoegen:

drie

vier

vijf

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

NB Als u nog geen toegang heeft tot de uitwisselmap, kunt u daar per mail om vragen: wuala apenstaart gergn punt 33mail punt com. Gebruik geen wegwerpadres, want ik wil u later kunnen mailen als ik wat wijzig in het opslagadres.

Terug naar het begin

--

Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.
Terug naar het begin