Verder is het mogelijk om met batchverwerking bestanden te hernoemen met ID3 info, synchronisatie ID3 tags, dubbele MP3-bestanden en veel meer. Het is uitermate geschikt voor iPod en iPhone. Alle omslagen en liedteksten zijn zichtbaar op iPod, iPhone, Android telefoons en iTunes. U hoeft alleen de bestanden over te dragen naar uw iPod of iPhone.

Op 28-3-2013 gaf Zortam de vorige versie weg. Bij mij draaide die toen niet.

De site is om 8u18 nog niet helemaal rond met de overgang naar de wintertijd:

"Het spijt ons, maar de giveaway voor deze software is nog niet begonnen. Probeer het later nog eens of controleer op onze website Giveawayoftheday.com de giveawaytijd voor deze software of download andere giveaway software."

"We are sorry but giveaway is not started for this software, please try again later or check our web-site Giveawayoftheday.com to check the giveaway time for this software or download another giveaway software."

Bij de installatie hoeft u geen sleutel in te voeren. Na de installatie kunt u onder Help\About ... uw sleutel aflezen. Het menu geeft wel de mogleijkheid om een licentie te kopen en in te voeren, maar dat is toch echt niet nodig. Als u het zelf installeert, vergeet dan niet het zoeken naar updates uit te zetten. Want u heeft geen recht op updates. Zie Tools\Options\General Preferences, derde mogelijkheid van boven: Check for new version when program starts.

Net als bij de vorige keer, werkt de off-line gemaakte Cameyo portable niet. De foutmelding is onduidelijk. Een zelf-gemaakte portable lijkt het wel te doen.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable en een install_and_activate. Probeer eerst de Cameyo om het programma te testen om te ontdekken of het wat voor u is. Als dat zo is, gebruik dan de Cameyo voor het echte werk. Gebruik de install_and_activate alleen als de Cameyo het niet goed doet bij u.

Commentaar kunt u onderaan de pagina invoeren. Na een paar dagen is dat niet meer mogelijk, om spampostings te voorkomen. Maar als u mij uw commentaar mailt, zal ik het voor u posten.

U kunt ook terecht op blog.nlgiveawayoftheday.com. Die is bereikbaar via giveawayoftheday.com.
Op discus kunt u alle weggevertjes van vandaag vinden. En ook daar kunt u commentaar plaatsen.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

uitleg over 7-zip

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

Terug naar het begin
Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.weggevertje vCARD

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar lezen en zelf plaatsen.

een


vCARD Terug naar het begin.