Op de virtuele XP gaat de installatie met horten en stoten.
Daarom ben ik overgestapt naar de W7 64 laptop. Maar dan moet het onder TimeFreeze. Het maken van een Cameyo daar kost erg veel tijd. En in de tussentijd ben ik met andere zaken bezig geweest. pas na de lunch weer even hiernaar gekeken.

De Cameyo die resulteerde was 650 MB groot. Niet alleen omdat de installatie-exe en de msi van de update erbij zaten: elk goed voor ruim 40 MB. Maar ook omdat heel wat van mijn eigen bestanden erbij zaten. Dat wil ik u niet aandoen. Na een slankheidskuur zt ik op een normalere 65 MB. Maar het activeren had geen zin, want die is aan de hardwaresleutel gekoppeld. U zult het moeten doen met de trail_and_install. Daar zit wel de msi in, hopenlijk is dat die van de update. Maar dus geen Cameyo vandaag. Doet u het maar met de gratis portable. Een tip van Giovanni: zie posting nr. 7. Met de gebruikelijke vele gratis alternatieven.

Ik houd niet zo van dit soort tools. Op de vituele XP kreeg ik de melding een belangrijk systeem,bestand niet kon worden gewijzigd. Hoeft ook niet van mij. Vandaar de ene ster. Maar er is ook gratis versie. En de screenshots zien er wel mooi uit, dus msschien bedenk ik mij.

In de uitwisselmap staat vandaag geen Cameyo portable en een install_and_activate..

Commentaar kunt u onderaan de pagina invoeren. Na een paar dagen is dat niet meer mogelijk, om spampostings te voorkomen. Maar als u mij uw commentaar mailt, zal ik het voor u posten.

U kunt ook terecht op blog.nlgiveawayoftheday.com. Die is bereikbaar via giveawayoftheday.com.
Op discus kunt u alle weggevertjes van vandaag vinden. En ook daar kunt u commentaar plaatsen.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

uitleg over 7-zip

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

Terug naar het begin
Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.weggevertje vCARD

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar lezen en zelf plaatsen.

een


een


een


vCARD Terug naar het begin.