We kregen al veel van iPixSoft. Een eerdere versie van het weggevertje op 13-12-2012.

U heeft Abobe FlashPlayer nodig. Ik werd 'getracteerd" op een installatie van Chrome en de google Toolbar werd toegevoegd aan mijn IE. Chrome heb ik al en mijn virtuele XP wordt beschermd door Time Freeze, dus mij maakt dat niets uit. Maar op een echte PC moet u goed opletten. Anders later met CCleaner de ongewenste zaken weer wissen. Op de W7 64 laptop kreeg ik een proefversie van McAfee, toen ik even niet goed oplette..
De trial vindt u hier. Ik heb nog niet gecontroleerd of die geactiveerd kan worden.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable en een install_and_activate. Beide aangemaakt op de W7 64 laptop (dus niet virtueel, maar wel onder bescherming van TimeFreeze van ToolWiz). De Cameyo heb ik daardoor nog niet kunnen testen. Er zit ook een FlashPlayer bij. Want ik kreeg de foutmelding “Can’t find Flash Player control or a error on it”. Hoewel ik het vooraf voor Firefox erop had gezet. Maar het programma eiste het voor IE. Als dat problemen geeft, kan ik een versie maken zonder FlashPlayer.

Na een herstart loopt de Cameyo prima. Mits ik hem als administrator uitvoer. Gewoon uitvoeren levert een crash op. Een flash-crash, zogezegd. De W8.1 64 snapt zelf dat hij het programma als administrator moet uitvoeren.

Wat plaatjes van Ootje:

een


tee


drie


vier


vijf


En dan krijgy u net als Ootje misschien dit(1Mb) SWF. Of in html met zijn naam.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable en een install_and_activate. Probeer eerst de Cameyo om het programma te testen om te ontdekken of het wat voor u is. Als dat zo is, gebruik dan de Cameyo voor het echte werk. Gebruik de install_and_activate alleen als de Cameyo het niet goed doet bij u.

Commentaar kunt u onderaan de pagina invoeren. Na een paar dagen is dat niet meer mogelijk, om spampostings te voorkomen. Maar als u mij uw commentaar mailt, zal ik het voor u posten.

U kunt ook terecht op blog.nlgiveawayoftheday.com. Die is bereikbaar via giveawayoftheday.com.
Op discus kunt u alle weggevertjes van vandaag vinden. En ook daar kunt u commentaar plaatsen.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

uitleg over 7-zip

Terug naar het begin.

Zie voor achtergrondinformatie de bijbehorende site over weggevertjes.

Terug naar het begin
Als altijd gelden deze Spelregels:
  1. De link naar de uitwisselmap niet doorgeven aan derden: als iemand de link wil, moet die persoon dat aan mij vragen;
  2. De portable is uitsluitend bedoeld om de weggevertjes zonder risico conform de regels van Giveawayoftheday te testen en gebruiken;
  3. Graag uw ervaringen met het weggevertje van Giveawayoftheday melden op nl.giveawayoftheday.com.
  4. Hier geen volledige activatiegegevens posten.weggevertje vCARD

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar lezen en zelf plaatsen.

een


vCARD Terug naar het begin.