De eerste van de beste weggevertjes van het afgelopen jaar, die worden herhaald.

Denk eraan dat u eerst het weggevertje installeert en er dan de update overheen zet. Het weggevertje draagt de sleutel in zich. Die heeft u nodig. Dus niet alleen de update installeren, want dat is een trial.

Het installeert bij mij automatisch een Nederlandstalige versie.

Op de virtuele XP van de W7 64 laptop draait het wel goed. En ook in SandboxIE op die laptop. Met dezelfde gebruiker(s) ID als de Cameyo. Dus is er géén hardware-afhankelijkheid. Althans niet in die ID.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate. De 32 bits Cameyo start niet op als ik hem uitprobeer op de echte W8.1 64 desktop. Maar als ik on-line een 64 bits Cameyo laat maken, krijg ik wel een keurig werkende, geregistreerde versie. Die staat dus nu in de uitwisselmap. Let wel: nog zonder de update naar versie 11.

Maar wie niet sterk is, moet slim zijn, Dus heb ik van de trial van de update ook een on-line 64 bits Cameyo laten maken. Die is natuurlijk niet geregistreerd, maar .... als u eerst de "oude", geregistreerde Cameyo draait, slaat die in de %AppData%\VOS-map de registratiegegevens op. En als u daarna de nieuwe Cameyo opstart, vindt die de registratiegegevens in de VOS-map. En is dus geregistreerd! Goed voor een jaar plezier.

Ik heb geen last van virusmeldingen op de virtuele XP of in SandboxIE.

een status SandboxIE_W7 verlopen 20120901

Eerdere aanbiedingen van deze leverancier. Dit kregen we op 25-7-2013.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

Vergeet niet de spelregels en de achtergrondinformatie over weggevertjes te lezen.

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar van anderen lezen en zelf plaatsen.

Enkele plaatjes van Ootje:
NL registratie tweede drie een

Terug naar het begin.