Belangrijkste mogelijkheden:

  • Versnelt PC en lost frustrerende fouten, crashes en vastlopers op;
  • Met een één-klik functionaliteit en gemakkelijke, geautomatiseerde opties;
  • Meer dan 20 tools om de prestaties van uw PC te optimaliseren.

__* Opmerking: de software beschikt over een één-jaars abonnement__

We krijgen een licentie voor één jaar. De sleutel van het weggevertje pas op de Nederlandstalige trial. Dat is handig, want dan hoeft u het weggevertje niet uit te pakken.
Het is even puzzelen waar u de sleutel kwijt kunt. Als u rechts, iets onder het midden, op "Beheer licentie" klikt en "vernieuwen" kiest, vindt u het wel. U mag een zelfgekozen naam invullen. Ik gebruikte bij een test onder SandboxIE "Giveawayoftheday": ere wie ere toekomt.

Off topic: ik heb wel pech met mijn computers. Eerst sneuvelde mijn W7 64 laptop. Sinds maandag 16:40 wil mijn nieuwe W8.1 64 netbook niet meer internetten. Eerst alleen niet draadloos en sinds gisteravond ook niet meer via de Ethernetaansluiting. En gisteren gaf de W8.1 64 desktop aan dat die een probleem heeft. Dus werk ik nu op de oude W8.1 32 desktop. Zou ik met dit wondermiddel mijn problemen kunnen oplossen??

De sleutel en de gekozen naam zie ik terug in het register:
HKEY_USERS\Sandbox_gergn_gaod\machi...
"RegCode"="99**************66"
"RegName"="Giveawayoftheday"

Op de virtuele XP is de locatie:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GlarySo...

Ik heb een minteken gezet achter de [ en het bestand als deactivate.reg opgeslagen. Als ik daarop dubbelklik, heb ik een trial terug. Dubbelklikken op het originele registerbestand levert weer een geactiveerde PRO-versie op. QED. De sleutel dus goed bewaren.

De install_and_activate is beschikbaar. De Cameyo niet, want die draait niet op de W8.1 32 desktop.

Eerdere aanbiedingen van deze leverancier. Versie 2.41 werd op 25-2-2012 weggegeven.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

Vergeet niet de spelregels en de achtergrondinformatie over weggevertjes te lezen.

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar van anderen lezen en zelf plaatsen.

een


twee


drie


vier


vijf


zes


zeven


Twee Engelstalige screenshots van de maker:

elf


twaalf


Terug naar het begin.