Daarnaast is het gebruikersvriendelijk, selecteer de bronnen, type(s) en klik op de “Find Now!” knop. U kunt deze knop zelfs gebruiken om direct te zoeken met de voorgestelde zoekvoorwaarden.

Na het zoeken wordt het resultaat direct weergegeven (de lijst met dubbele afbeeldingen en voorbeelden voor de geselecteerde groep). Het resultaat wordt gesorteerd op grootte en de bij behorende duplicaten worden voor jou gemak met verschillende kleur gemarkeerd. U kunt wat algemene acties uitvoeren met de dubbele of gemarkeerde afbeeldingen in de lijst, zoals opslaan, laden, verwijderen naar prullenbak, verwijderen, openen, bestandslocatie openen, alles deselecteren, selectie omdraaien en eigenschappen weergeven.

U kunt ook de trial activeren met de sleutel van het weggevertje.

De activatie wordt vastgelegd in C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\TriSun_Software_Inc\Duplicate_Photo_Finder_Pl_Url_g3nvbiiwxt3vtvqgebmpd3uxs2akf5su\2.0.6.0\user.config

Daar zie ik de sleutel en de door mij ingevoerde gebruikersnaam Giveawayoftheday terug.

Maar ook staat er:
<setting name="exclude" serializeAs="String">

               <value>|C:\WINDOWS|C:\Program Files|C:\Documents and Settings\All Users\Application Data|C:\Documents and Settings\mijngebruikersnaam\Application Data|</value>
</setting>
\Local Settings\Application Data|C:\Documents and Settings\mijngebruikersnaam\Application Data|</value>
</setting>

Omdat ik op mijn desktop een andere gebruikersnaam heb dan "mijngebruikersnaam", is het begrijpelijk dat de Cameyo niet geactiveerd is op mijn desktop.

Er is wel iets dat ik nog niet snap. Als ik in de SandboxIE-versie de regels met "mijngebruikersnaam" erin wis, heb ik nog steeds een geregistreerde versie. Die SandboxIE-versie gebruikt echt dat user.config, want als ik het wis, heb ik een trial. Als ik hem terugzet met Ctrl-Z, is die geactiveerd. Maar als ik in de Cameyo die regels wis, heb ik een trial.

De on-line Cameyo werkte eerst niet. Die wordt standaard in RAM-formaat à la Themida gemaakt. Nadat ik hem had omgezet naar Disk-formaat, wilde het wel draaien.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een nog zelf te activeren Cameyo portable. Daarom is daar de sleutel bijgevoegd.

Alle aanbiedingen van deze leverancier.

Zie ook de pagina's van Giveawayoftheday en van de leverancier.

Vergeet niet de spelregels en de achtergrondinformatie over weggevertjes te lezen.

Terug naar het begin

Helemaal onderaan kunt u commentaar van anderen lezen en zelf plaatsen.

(Ootje 1) Vandaag een Setup zonder taalkeuze en het invullen van een Code uit de Readme. De naam dient 2 keer ingevoerd te worden:

een


(Ootje 2) Hierna kunnen de plaatsen/mappen aangewezen worden, die doorzocht mogen worden op dubbelen. Ik heb als test enkel de GOTD-dropboxmap laten nakijken. Bij het selecteren van een map merkte ik, dat na een dubbelklik op een map, deze map geopend werd in de verkenner. Een enkele klik liet even later de submappen zien:

twee


(Ootje 3) Het doorzoeken verliep vrij vlot. De resultaten moeten toch even nagelopen worden:

drie


(Ootje 4) Deze zijn wel gelijk, maar worden in submappen van een site gebruikt. Als de dubbelen gewist worden, zal de site een 404-error gaan vertonen; de site zou evt aangepast kunnen worden:

vier


(Ootje 5) Een ander resultaat; ook eerst even nakijken:

vijf


(Ootje) Virus-melding

Ik heb de trail-versie opgehaald en laten scannen door Virustotal. Deze kwam er zonder kleerscheuren erdoorheen: 0 van de 49.
https://www.virustotal.com/nl/file/65e84baf535edf0430d48888c30d0ebf559f99c84461adcf389feda7e126de73/analysis/
De GOTD-zip heeft een score 1 van de 49: (PE:Malware.XPACK/RDM!5.1 )
https://www.virustotal.com/nl/file/3c8f0d437fe7ba7e7091be872e098ac2e96f11d9986b8b9ab95120d3363aa3b5/analysis/
En aangezien de naam “PE:Malware.XPACK/RDM!5.1″ anders is dan de hier genoemde (Generic.malware.[variant]), lijkt het op een false positive.
Zoals @10 voorbijganger reeds noemde.
Idee: volg het advies van @1.
Ootje
Reactie door Ootje — februari 20th, 2014, 3:35 pm

(gergn) De plaatjes van Ootje gekopieerd en het aantal kleuren teruggebracht tot 256 om niet te veel ruiimte in te nemen.

Drie screenshots van de maker. U ziet ze allemaal op http://duplicatefilefinder4pc.com/duplicate-photo-finder-plus.htm#screen.

tien


elf


twaalf


Terug naar het begin.