De belangrijkste mogelijkheden:

  • Ieder PDF-bestand converteren naar Word-document in doc/docx/rtf formaat;
  • Behoud van originele tekst, afbeeldingen, tabellen en opmaak, etc.;
  • OCR-technologie voor converteren van afbeelding gebaseerde PDF;
  • Zelf pagina’s definiëren en converteren in batch-modus;
  • Ondersteuning voor vele talen.

Het is eerder weggegeven op 28-12-2012.
Met de product.data-truc beschreven op de blog van die dag en de daar niet beschreven activate.reg kon ik met de activatiegegevens van 28-12-2012 en de trial van vandaag een geactiveerd programma maken. Die product.data en activate.regheb ik "geoogst" uit de oude Cameyo portable:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Aiseesof...
"UserEMail"="G**********y"
"Code"="bc************f73"

U ziet dat de sleutel vandaag anders is, maar u kunt er het weggevertje en de trial (met de package.data-truc) activeren (QED)

Als ik u was, zou ik dus die registersleutel en het package.data-bestand goed bewaren.

Aan de aanwezigheid van ABBYYComm.dll is te af te leiden wiens OCR-technologie wordt gebruikt.

In de uitwisselmap staat een Werkende, geactiveerde Cameyo portable. En een 7z waarmee u de trial kunt activeren. Zie de aangepaste readme.

Na alle positieve reacties gelezen te hebben op de internationale site, heb ik de trial van de uitgebreide versie (Ultimate) opgehaald en in SandboxIE geïnstalleerd. De interface lijkt als twee druppels water op het weggevertje. Dat bracht me toe eens te spelen met de sleutel en het package.data-bestand. De sleutel van het weggevertje wordt niet geslikt als ik die in het register zet met activate.reg.. Maar als ik daarna het package.data vervang door die van het weggevertje, heb ik een geactiveerd programma! Maar NIET de Ultimate, maar de PDF to Word.

Dankzij Ootje heb ik mijn Ultimate-licentie van 21-2-2014 herontdekt:
Ultimate

Terug naar het begin.