Lees het eerste commentaar op 22-11-2013. Ingewijden weten nu hoe je met een editor de sound.dll van de trial moet "activeren".

Zie ook mijn blog.

Ze hebben ook een pdf naar Excel. Ook de trial daarvan is met de sound.dll-werkwijze blijvend te gebruiken.
Maar een erg betrouwbaar programma is het niet.

screenshot

In de uitwisselmap staat een install_and_activate met de geregistreerde sound.dll. En een Cameyo portable. Die draait geregistreerd op de W8.1 64.
Er is ook een on-line gemaakte Cameyo portable. Die heb ik geactiveerd door de sound.dll in de programmamap te overschrijven met die van de geactiveerde versie. QED!
Het grootste verschil is dat de zelf-gemaakte Cameyo de programmamap netjes in C:\Program Files\pdf heeft staan. De on-line gemaakte Cameyo heeft klakkeloos het voorstel gevolgd die in de root te zetten: C:\. Daar horen geen programma's te staan, vind ik.

Een gratis ABBBY FineReader versie 5 haalt u hier op. De licentie krijgt u gratis. Die kan geen pdf's aan. Dus moet u moet u met het gratis PDFill FREE PDF Tools de pdf uiteenrafelen in een aantal png's. Kies 600 dpi voor de beste kwaliteit. In de uitwisselmap staat een Cameyo portable van ABBYY FineReader versie 5. Als u de VOS-map wist, is het net of u een schone install van ABBY FineReader versie 5heeft. Dat is handig als u per abuis instellingen heeft aangepast.

NOTE: Are you a webmaster, blogger, Magazine Editor or internet columnist? We will present a FREE License of PDFZilla to you if you write reviews of PDFZilla on your own website, blog space, Magazine or column! Click here >>

Terug naar het begin