Op 28-1-2013 is versie 6 weggegeven.

De sleutel van 28-1-2013 heb ik nog, maar die is niet bruikbaar op de nieuwe versie. Wat op de blog van 25-1-2013 staat, lijkt me nog steeds bruikbaar.

Er is een activate.exe. Dus is de Setup.exe schoon. Activate.exe zorgt voor de activatie. Die schrijft een sleutel in het register.
Men vraagt zich wel eens af wat de beste volgorde is: eerst activeren en dan installeren, of eerst installeren en dan activeren. Mijn advies is: eerst installeren, dan activeren. En wel hierom. Als u een gewone sleutel heeft, zult u ook eerst installeren. Bij die installatie wordt er ook al in het register geschreven. Na het invoeren van de sleutel wordt er weer in het register geschreven. Soms wordt dan een lege sleutel met de activatiesleutels overschreven. Of er wordt een subsleutel aangemaakt in de tijdens de installatie aangemaakte hoofdsleutel. In dit geval zal het niets uitmaken, want er is maar één sleutel in het register.

De sleutel is:

HKEY_CURRENT_USER\Software\NowSmart...
"regname"="Gi*************y"
"regcode"="W7***********ZS"


Ik heb die opgeslagen als activate.reg.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Met de bewaarde activate.reg. De eerste, zelfgemaakte Cameyo doet het niet op de echte laptop.
Maar de on-line gemaakte Cameyo, in RAM-formaat, doet het wel. Ik heb hem geregistreerd met de bewaarde activate.reg. Bewaren dus! QED.
Als ik echter wat wil opnemen, crasht deze Cameyo. Een derde portable start wel op, maar neemt niets op.

Onder SandboxIE krijg ik het uiteindelijk wel aan het draaien. Het lijkt er dus op dat ik het of onder SandboxIE zal moeten gebruiken, of op de echte laptop zal moeten zetten.

De instellingen zijn bereikbaar via het tandwiel rechtsonder.

En bij installatie op de echte laptop werkt het naar behoren. Wel moet ik handmatig het volume instellen. Anders is de opname te stil en moet ik het met Audacity normaliseren.

Terug naar het begin.

een
twee
drie

Terug naar het begin.