Een bekende naam ... op 16-2-2014 kregen we de vorige versie, 2.94. Die was maar één jaar geldig.

U hoeft geen sleutel of zo in te voeren.

Niet alleen op de NL-site, maar ook op de Engelstalige site verschillen de top-commentatoren sterk in hun mening over het nut en veiligheid van dit programma. Giovanni schrijft: "This is one of the best PC TUNE UP I ever used so far!" En de zin "And my PC runs as fast as a FERRARI, along with other similar tools out there." geeft mij de indruk dat het programma geen kwaad kan. Wel mis ik bij de meeste de cookie-beveiliging die CCleaner biedt. Daarbij kan ik de cookies van gmail beveiligen tgen wissen en hoef ik niet steeds een sms-code af te wachten vóórdat ik mijn goed-beveiligde gmail via de browser kan lezen. Of mijn spammap legen en andere onderhoudsklussen uitvoeren.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en een draaiende Cameyo portable. En maandagmorgen heb ik een zelf-gemaakte Cameyo van het spel toegevoegd. Een een gezipte versie van de portable van het weggevertje. Die is daarbij vergeten dat ik het in het Nederlands had ingesteld.

angry daddy Terug naar het begin.