Belangrijkste mogelijkheden:

  • Publiceer uw PowerPoint diashow op ieder mobiel apparaat. Ondersteuning voor iPad, iPhone, Android;
  • Creëer in seconden digitale flash magazines en catalogussen van PPT;
  • Creëer onbeperkte pagina-omslag publicaties;
  • Creëer online en offline publicaties voor CD/DVD;
  • Volledig aanpasbare geavanceerde en dynamische Flash pagina-omslag controle;
  • Converteer PDF-bestanden naar verbazingwekkende digitale brochures met onbeperkte projecten en pagina’s.

De Pro-versie kregen we op 31-12-2013. Helaas werkt de sleutel van vandaag niet op de trial van de PRO-versie.

Na het activeren staan de volgende sleutels in uw register:
HKEY_CURRENT_USER\Software\A-PDF\Fl...
"RegisterCode"="ERM*******************T"

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\A-PDF\F...
"RegisterCode"="ERM*******************T"

Bewaar die sleutels: ik kon er de trial mee activeren. QED dus.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een met de sleutels van het weggevertje geactiveerde Cameyo portable.

Ook staan er een install_and_activate en een nog niet geactiveerde Nederlandstalige Cameyo portable van de herkansing van de dag: Leawo Blu-ray Player. De activatie is systeemafhankelijk en moet u uitvoeren op elke PC waarop u het wilt draaien.

Nu mijn DropBox zoveel ruimer is geworden, bewaar ik niet alleen de Cameyo's, maar zip ik ook de VOS-map van nuttige Cameyo's en beaar die in DropBox. Op die manier ben ik er zeker van dat ik op dezelfde en vaak ook op andere PC's de Cameyo weer kan draaien met alle instellingen. Onlangs heb ik veel pdf's omgezet in spreadsheets. Dat heb ik gedaan met een Cameyo van de gratis versie 5.0 van ABBYY FineReader Pro. De VOS-map bevat daarmee alle instellingen van FineReader Pro. Ik hoef nu alleen op een andere PC de gecomprimeerde VOS-map van de werk-PC uit te pakken naar een andere PC en ik kan daar het project vervolgen.

Mutatis mutandis geldt dat ook voor SandboxIE-installaties.

Terug naar het begin.