Soft Organizer is ook uitgerust met een zoekmechanisme die sporen van het programma vindt die niet automatisch meegenomen worden. Voor de programma’s die u niet verwijdert kan Soft Organizer controleren of er nieuwere versies beschikbaar zijn en u daarover informeren middels een speciaal symbool in de applicatielijst. Het ingebouwde waarderingssysteem biedt een manier om van onnodige en slechte kwaliteit producten af te komen.

Versie 3.40 werd op 9-4-2014 weggegeven.

Let op! Na de installatie wil men u nog een stukje freeware aanbieden/ Als u op install drukt, krijgt u dat.

U hoeft niets te activeren. Het is een speciale Giveawayoftheday-versie.
Ik zag geen mogelijkheid een andere taal te kiezen.

De Cameyo versie laat zien dat het weggevertje is geïnstalleerd ;). Ik kon me niet beheersen en heb het portable programma opdracht gegeven zichzelf te verwijderen. Het vraagt keurig toestemming daartoe. Die krijgt het. Maar het verwijderen duurt wel lang ...

Jammer genoeg kan de Cameyo niet nagaan welke wijzigingen de installatie van het weggevertje zelf nalaat: de Cameyo denkt dat het zijn eigen wijzigingen moet vastleggen en sluit zich daarom af.

Het weggevertje is natuurlijk wel bruikbaar om het effect van het invoeren van een sleutel in een ander programma te volgen om zo te achterhalen waar de activatiegegevens worden vastgelegd ... :)

easyofficerecovery

Terug naar het begin.

sefdestruct

twee

drie

Ik moet de VOS-map wissen, vóórdat ik de Cameyo weer kan opstarten. Het weggevertje heeft dus echt onbedoeld zelfmoord gepleegd :(

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een op de W8.1 64 laptop werkende Cameyo portable in RAM-formaat. Die is zoals gebruikelijk gemaakt op een virtuele 32 bits XP.

Terug naar het begin.