U heeft een beveiligde toegang tot al uw wachtwoorden op PC, Android- en iOS-apparaten. Sticky Password beschermt u online identiteit met sterke wachtwoorden en automatisch online invullen van formulieren. Eén licentie voor al uw apparaten.

Op 25-2-2013 kregen we versie 6.0

De trial kon ik activeren met de opgevraagde sleutel.
Die sleutel is voor iedereen anders. U heeft in dit geval echt uw eigen sleutel nodig.

Als u overweegt al uw wachtwoorden hierin op te slaan, bedenk dan wel dat de licentie van dit weggevertje na een jaar verloopt. We hebben meer dan een jaar moeten wachten op een herhaling. Dat kan betekenen dat u toch vastzit aan een jaarlijkse betaling van $20. Ik sla zelf mijn wachtwoorden op in Treepad Business Edition. De licentie is in de praktijk levenslang en ik mag het programma op al mijn PC's zetten. En per PC sla ik sommige wachtwoorden op in een gratis LastPass add-in van de browser.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een nog net geregistreerde Cameyo portable. Dat laatste moet u zelf doen, want u moet met uw eigen gegevens uw wachtwoorden opslaan.