Belangrijkste mogelijkheden:

  • Moeiteloos zelfgemaakte en beveiligde DVD’s rippen.
  • DVD converteren naar ieder videoformaat zonder kwaliteitsverlies, bijv. MP4, AVI, WMV, MTS.
  • Aan boord 390 profielen voor alle oude en nieuwe generaties iPhone, iPad, Samsung, HTC, Nexus, Kindle Fire, WP8, Surface, etc.
  • DVD klonen naar ISO-image/DVD-map; kopiëren volledig/hoofdfilm.
  • Samenvoegen; bijsnijden; knippen; selecteren ondertitel track (incl. geforceerde ondertiteling); toevoegen SRT-ondertitelingsbestanden van alle talen.

Op 4-4-2014 kregen we een iets oudere versie. Zie ook de blog.

De link in de readme levert een schone install op met een readme met de sleutel. U moet "eigenlijk" iets "liken" op facebook, maar er is een bugje in ons voordeel: na de facebookpagina geopend te hebben, kunt u de eerder genoemde link naar de zip terugvinden op de pagina daarvoor. Ik kon zo zonder facebook het weggevertje schoon downloaden.

U heeft tot 15 oktober 2014 de tijd om het programma te activeren. Als het goed is, zult u mijn Cameyo portable ook daarna kunnen gebruiken. Die draait niet op de virtuele XP, wel op de echte W8.1 64 laptop. Na 15 oktober zult u een eerder aangemaakte user.ini moeten hebben (zie hieronder)

De activatiesleutel staat in user.ini in C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Digiarty\WinX DVD Ripper Platinum op de virtuele XP.
Bewaar dat bestand user.ini, want ik kon er zonder de sleutel een nieuwe installatie mee activeren. Gewoon door het op de juiste plaats te zetten, waar ook config.ini, logconfig.ini en upgrade.plist staan. QED.
De inhoud van user.ini is:
IniSys
\nIniDate=20141003
\nIniVersion=00000
\nSysConfig
\nLicense=A*******LB
\nVersion=7.5.7
\n

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een geactiveerde Cameyo portable.

Terug naar het begin.