Belangrijkste mogelijkheden:

  • Perfect converteren van iedere video (incl. SD, multi-track HD en 4K video’s ), bijv. BDAV, M2TS, MKV, AVCHD, HDTV, MPEG-TS, AVI, MP4, WMV, WebM en Google TV;
  • Aan boord 410+ kant-en-klare profielen voor converteren van video’s naar portable apparaten als iPhone, iPad, iPod, Samsung, Nexus enz.;
  • Video’s converteren voor afspelen op PC, mobiele telefoons en tablets;
  • Video diashows maken met vakantiefoto’s; toevoegen van SRT ondertitels, knippen/bijsnijden/uitbreiden/samenvoegen van video’s, etc.

Op 14-1-2014 kregen we een iets oudere versie. Zie ook de blog.
De handleiding is beschikbaar in het Engels.

De dagelijkse bijdrage van Ootje. En van Karl. Ook Digiarty heeft iets gepost.

Het programma kent geen Nederlands. Na installatie is even zoeken op de pagina met de sleutel AF-******LX
Daar kunt u trouwens ook een schone install downloaden en tot 30-10-2014 activeren.

De activatiegegevens staan in C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\user.ini. Toen ik dat wiste, kreeg ik bij het opstarten weer het scherm om de sleutel in te voeren. Toen ik het toevoegde, had ik een geregistreerde versie. Als ik u was, zou ik dat bestandje goed bewaren. Het verklaart waarschijnlijk waarom Adriaan de nieuwe versie niet hoefde te activeren.

Om mijn vermoeden te onderzoeken, heb ik het weggevertje in SandboxIE op de laptop gezet. En in
C:\Sandbox\gergn\GAOD\user\current\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe
het van de virtuele XP bewaarde user.ini-bestandje. Gevolg: ik heb een geactiveerd weggevertje in de zandbak draaien. QED.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met sleutel EN user.ini) en een Cameyo portable. Die draait prima op de W8.1 64 laptop.

Terug naar het begin