Mogelijkheden:

  • Met één klik de PC snelheid optimaliseren;
  • Optimaliseren: systeem, internet, browsers, games, applicaties, en veel meer;
  • Laptopgebruikers: Verlengt de accu levensduur! Minder programma’s die draaien op de achtergrond betekent meer bronnen, snelheid en levensduur accu;
  • Gamers: Vermindert de vertraging tijdens het spelen van games! Games veel sneller en soepeler laden.

Op 12-2-2014 eerder aangeboden. Zie ook mijn blog

Het programma kent Nederlands. Wel even instellen. Zet ook de automatische update uit, want de licentie staat dat niet toe en na een update werkt het programma mogelijk niet meer.

Het programma waarschuwt u een herstelpunt te maken. Het legt dat ook vast in het bestand C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Synei\CommonSRCheck200.ini. Als u dat bestand wist, zult u weer worden gewaarschuwd.

Kent u Decrapifier? Daarmee is ook troep uit te zetten. En via configuratiescherm/programma's/programma's en onderdelen /windows-onderdelen in- of uitschakelen kunt u overbodige Windows onderdelen uitzetten. Dat werkt in XP, Vista, W7 en W8.1. Vergeet niet MSN zo te verwijderen, want dat is sinds vandaag met pensioen.

Lees ook wat Ootje en Karl ervan vinden.

De install_and_activate en de portable staan klaar in de uitwisselmap. Wel de portable als administrator opstarten en de eerste keer geduld hebben.

Terug naar het begin