PDF Compressor kan de gecomprimeerde PDF-documenten opslaan in de originele PDF-map zonder het originele PDF-bestand te overschrijven. En het kan desgewenst de gecomprimeerde bestanden opslaan naar een map van keuze.
Het programma kan automatisch de beperkingen van beveiligde PDF-bestanden verwijderen.

Niet in het Nederlands. Deze titel kregen we nog niet eerder.

PDFZilla, nou dan weet u het wel ... in %AppData% staat pcsound.dll, een gewoon tekstbestand. Verander de laatste twee tekens van "22" in "kk" (zonder aanhalingstekens) en Bob's your uncle. Ofwel: klaar is Kees. Het weggevertje of de trial is geactiveerd. Zonder sleutel. Ze leren het nooit.

Ik zet zelf de resolutie van een pdf op 300 bpi, want ik houd van een goed leesbare en te vergroten tekst. Dat beperkt natuurlijk wel de te behalen compressiewinst. Maar met 7z kan ik een pdf ook comprimeren, dus waarom kiezen voor een one trick pony? Karl vindt het ook niets. Hij verwijst naar de handleiding.

De bijdrage van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate, inclusief pcsound.dll. En een Cameyo portable. Avast! heeft weer eens de kolder in de kop en ziet er een gevaar in. Dus kan ik de Cameyo niet testen op de desktop.

Terug naar het begin