Het programma beschikt over veel features, zoals een geweldig pseudo-surround effect dat direct het geluid verbetert en diepte toevoegt. Verder aan boord speciale audio-effecten, spraakmorphing effecten, pseudo-surround effecten, 3D sound effecten, visualisatie effecten, equalizers en surround sound controle video-effecten voor morph/verbetering van uw videobelevenis.

Een vorige versie is hier weggegeven op 20-4-2014. Zie ook mijn oude blog.
Vraag uw eigen sleutel aan door op de link te klikken.
Om 9u15 zijn ze nog niet wakker. En de oude sleutel van 20-4-2014 is niet bruikbaar:

Activation failed
Sorry, the activation did not complete successfully because the serial number has been used in another computer.

Pas rond tien uur kregen gergn en krypteller dezelfde sleutel Serial Number: MP*****OI . Die schrijft iets in het register:
HKEY_CURRENT_USER\Software\AV Soft
"ALL"=hex:48,43,7e,******,d4,bf

Het lijkt me verstandig die sleutel als activate.reg te bewaren. Ik kon er op een schone virtuele XP de portable installatie mee activeren: QED.

Zie Karl. Een beetje grumpy. Hij voelt zich 50 jaar te oud voor dit programma. De bijdrage van Ootje.

Cameyo kan geen on-line portable maken. De virtuele XP crasht bij het maken van de eigen Cameyo Bij het maken van een andere portable valt me op dat niet alleen het weggevertje is geïnstalleerd, maar veel meer.

Ik heb ook een Evalaze portable gemaakt. Hoewel de activatie gewoon in een registerbestand is vasstgelegd, komt die niet mee op de echte W8.1 64. Als ik daar de registersleutel toevoeg, blijft het een trial. Ik moet bij Evalaze wel de echte sleutel toevoegen. De QED geldt dus niet voor Evalaze.

Tenslotte heb ik het in SanboxIE geïnstalleerd op de w8.1 64 laptop. Ook daar werkt activate.reg niet en moet ik de echte sleutel gebruiken. In SandboxIE crasht de update manager. Na wat kijken zie ik dat standaard staat ingesteld dat het programma bij opstarten zoekt naar updates. Nadat ik dat heb uitgezet, werkt de SandboxIE-versie ook.

updates
updates
updates
updates
updates

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een portable. Die draait op de echte W8.1 62 portable.

Terug naar het begin.