Het beschikt over een supersnelle zoeken terwijl u typt en het kan notities synchroniseren met Simplenote voor mobiele toegang. Een krachtig labelingssysteem helpt u bij het beheren en organiseren van uw notities. Een echte must-have tool voor het omgaan met de grote hoeveelheid beschikbare informatie!

Alweer een nieuwe aanbieder. Nr. 1056 op de Nederlandstalige pagina.
Karl is behoorlijk positief. De maker is ook aardig actief op de Engelstalige site.
Ootje heeft weer nuttige aanwijzingen.
Mijn internet ligt eruit en voor het huis heeft PTT een putje gegraven en een tentje gebouwd. De TV over Internet doet het wel(??). Vanavond komt een monteur bij ons thuis om de lijn door te meten. Gisteravond heeft de helpdesk al geconcludeerd dat de verbinding krakkemikkig is. Gelukkig werkt mobiel internet wel.

Zie de handleiding van de maker. De toekomstplannen cq roadmap is iets als u nu nog niet tevreden bent.

Vraag uw eigen sleutel aan via de link in de readme. Ik heb een 33Mailadres gebruikt. U krijgt twee mails. Eentje met uw activatiegegevens en eentje die u moet bevestigen om op de verzendlijst voor berichten te komen. Ik weet zeker dat ik dat op het aanmeldingsscherm had uitgevinkt, maar ik kreeg het toch, Ik zal het negeren en mocht ik toch nog een mail krijgen: met één klik kan ik elk 33Mailadres uitzetten zonder dat de zender iets te horen krijgt.

Als het druk is, kan het wel acht uur duren vóórdat u uw unieke sleutel krijgt.

U kunt gewoon de trial downloaden en activeren. Bijzonder is dat u daar ook oudere versies kunt ophalen.

Na activatie staat een versleuteld bestand licence.key in de programmamap. Windows herkent het als een registersleutel. Maar u hoeft het niet aan uw register toe te voegen. Het programma vindt het zelf in zijn eigen map. Met Ctrl-Del kunt u de sleutel wissen en een nieuwe invoeren. Let wel dat u ook de naam, gevolgd door het mailadres tussen haakjes moet invoeren. Zie de mail die u van de aanbieder ontvangt. Zo te zien is licence.key niet hardware-afhankelijk.

U kunt Nederlands instellen via Options/Language/Nederlands (Dutch):

taal

In de uitwisselmap vandaag maar één bestand: de portable trial van de leverancier, met de licentiesleutel van een bekende. Omdat het programma portable is, heeft u geen install_and_activate nodig.

Terug naar het begin.