De belangrijkste mogelijkheden:

  • Converteren van Blu-ray/DVD naar MKV met lossless = verliesvrije kwaliteit;
  • Meerdere ondertitels en audiotracks behouden van de bron Blu-ray/DVD;
  • Vooruitblik Blu-ray/DVD content met ingebouwde speler;
  • Schermafdrukken maken;
  • Vooruitblik ondertitels en audiotracks;
  • Bijzonder gebruikersvriendelijke interface;
  • Snel laden en lezen van disc en conversie.

We kregen dit eerder op 25-4-2014. Zie mijn oude blog.

Zie Ootje en Karl.

Het programma ken t Nederlands.

U moet uw eigen sleutel aanvragen. Ieder krijgt een eigen sleutel. U moet een mailadres invoeren, maar de sleutel wordt direct getoond. Mogelijk kunt u daarom volstaan met een niet-werkend adres. Mar dan mist u wel deze link naar een schoon installatiebestand, zonder wrapper

Ik heb geen Blu-ray speler, dus kan ik die functionaliteit niet testen. Maar het werkt ook op DVD.

Bij de activatie op de virtuele XP zag ik een bestand config op drie plaatsen: in de programmamap, in %AppData% en in %Common AppData%. Zo te zien bevat het - mogelijk systeemafhankelijke - activatiegegevens:

Network_Reg="lqdHD5**********************qZw=="
TestInfo_1***7=AYO******************************4RP

Bij een tweede installatie op een schone virtuele XP kon ik het weggevertje activeren door het bestand in de programmamap te zetten. Maar de op de virtuele XP aangemaakte Cameyo portable is op de echte laptop nog niet geactiveerd. Dat moet u dus nog zelf doen. Bewaar zelf wel uw eigen config. Altijd handig bij een herinstallatie over enige tijd.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. De Cameyo staat er ook.

Terug naar het begin.