U kunt de geëxporteerde contacten, SMS-berichten, notities en safari bladwijzers opslaan in HTML-formaat op uw computer. De overgedragen iOS content kun u onbeperkt beheren op uw lokale harde schijf: naar wens ieder gewenst bestand op uw computer verwijderen of toevoegen.

Een nieuwe aanbieder.

Zie de ervaringen van Ootje.

Kan niet zonder iTunes, helaas ...
Wel kunt u net als ik de trial gebruiken.

De activatie ligt vast in de bestanden info en usr.bin. Die staan in de map %AppData%\MobiKin\AssistantForiOS_MOBIKIN_WIN, dus gekoppeld aan de huidige gebruiker.
Ik kon er de SandboxIE-versie mee activeren: QED.
Daar staan de activatiebestanden in C:\Sandbox\gebruikersnaam\zandbaknaam\user\current\AppData\Roaming\MobiKin\AssistantForiOS_MOBIKIN_WIN

Bewaar dus uw versie, zodat u de trial later nog eens kunt installeren. Eventueel op een andere computer.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate op basis van de trial en een geactiveerde Cameyo portable. De de install_and_activate zit ook de %appData%-map met de activatiebestanden.
En een zip van de programmamap van het spel. spel

NB Tot voor kort kon ik de blog alleen zien als ik hem gepubliceerd had. Nu kan ik hem zien zonder dat die gepubliceerd is. Daarom komt het helaas wel voor dat ik het vinkje nog niet bij published heb staan, zonder dat dat mij opvalt. Want ik zie hem wel, u nog niet. Ik zal dat vinkje voortaan als eerste zetten. Dan vergeet ik dat niet. En Ootje had gelijk: het was mooi weer. Dus zijn we op stap geweest en hebben twee stadswandelingen gemaakt in twee verschillende stadjes.

NB2 Het is nog eenvoudiger te verhelpen en het publiceren gaat voortaan volautomatisch : bij Dashboard/user preferences/Default entry status: heb ik de defaultwaarde van de publicatiestatus van een nieuwe blog gewijzigd van unpublished naar published. Zodra ik de eerste keer op "save" druk, wordt er dus al "iets" gepubliceerd.

Terug naar het begin.