Eerder weggegeven op 8 mei 2012. Toen had ik nog geen blog.

Karl krijgt het wel aan de praat en is niet ontevreden, al heeft hij het zelf niet nodig.
Ootje kreeg het wel aan de praat.

Net als gisteren wil het weggevertje niet draaien op de virtuele XP. Ik zag een foutmelding dat de Flash Player ontbreekt.

In de uitwisselmap staat een installer (msi) op basis van het weggevertje. Bij een test in SandboxIE op de echte W7 64 Pro krijg ik dezelfde foutmelding. Let erop dat u een schone install ophaalt en niet iets van McAfee tegelijk installeert: McAfee_Security_Scan_Plus_FireFox_Browser&dualoffer=false. Als u een andere browser dan Firefox heeft, zal de link vermoedelijk niet werken. Let er wel op dat u ook dualoffer=false ziet staan.

Helaas krijg ik een foutmelding als ik Flashplayer in SandboxIE wil zetten. Dan maar op de echte PC. Maar ook dan mist het weggevertje in SandboxIE Flashplayer. Dan maar - onder hoede van TimeFreeze - het weggevertje rechtstreeks op de W7 zetten. Maar ook dan krijg ik de foutmelding dat Flashplayer ontbreekt, terwijl die er tien minuten geleden is opgezet Eerst de W7 herstarten en de niet-werkende Flashplayer verwijderen met CCleaner...

Inmiddels heb ik een op de virtuele XP gemaakte Cameyo portable in de uitwisselmap gezet. Die moet u zelf activeren met de bijgevoegde sleutel.

Bij een test van mijn Cameyo op mijn W8.1 64 laptop blijkt het prima te draaien. Het lag dus aan mijn W7 74 Pro laptop!
Die ligt inmiddels weer in de kast, in afwachting van de gratis update naar Windows 10. Ik houd het voorlopig dus maar weer bij de W8.1 uit 2014 en op reis met het netbook..
Ook het W8.1 64 netbook dat van de week een SSD kreeg, kan de Cameyo uitvoeren. Die is merkbaar sneller in het gebruik, nu de mechanische HD is vervangen door een elektronische SSD.

Terug naar het begin.