Belangrijkste mogelijkheden:

  • Beperkingen uit PDF verwijderen: kopiëren, bewerken en afdrukken;
  • Ondersteunt 40-bit RC4, 128-bit RC4, 128-bit AES decryptie;
  • Verwijderen van het gebruikers-wachtwoord;
  • Tot 400+ PDF-bestanden zonder crash in één keer decrypten=ontsleutelen.

Een nieuwe aanbieder. Hij geeft op de Engelstalige site uitleg.

Karl kan er niets mee: "It can only “remove” the protection of a user password, if this password is known. If you don’t know the password, you cannot do anything with program."
Zie Ootje, niet laaiend enthousiast.

Als ik een pdf beveilig, breng ik twee wachtwoorden aan: een beheerderswachtwoord èn een gebruikerswachtwoord. En ik zorg dat die verschillen. Met het beheerderswachtwoord kan ik het gebruikerswachtwoord wissen of wijzigen. Ik heb deze software dus niet nodig. U ook niet.

Kijk eens of u dit kunt openen, printen of wijzigen.

De trial slikt de sleutel van het weggevertje.

De activatie staat in %AppData%, in het bestand info: daar staat het mailadres. Toen ik de map weghaalde, had ik een trial terug. Na een herstart van de virtuele XP en herinstallatie van de trial kon ik die ermee activeren; QED. Bewaar die map dus.

In de uitwisselmap staat een installer, gemaakt met Discovery. Het levert in SandboxIE een geactiveerde installatie op. Ook een Cameyo, gemaakt met de trial en geactiveerd met de sleutel van het weggevertje.

Terug naar het begin.