Bovendien biedt het programma nuttige features zoals 10% snellere/tragere snelheid, achteruit afspelen, yo-yo effect, FPS controle, frames verwijdering, bijsnijden, scalen, importeren, tekst/grafische watermerken, overgangseffects, filters, etc. De gecreëerde afbeeldingen kunt u uploaden naar gratis foto-opslagdiensten en de animated afbeeldingen delen op Facebook, Twitter, messengers, forums. Alles bij mekaar zou Honeycam aan de eisen van alle gebruikers kunnen voldoen die GIF-afbeeldingen willen creëren, bewerken en delen.

Deze titel kregen we nog niet eerder.
Karl is er niet erg over te spreken. En niet alleen over die dwaze opmerking dat het programma RAM gebruikt.
Ootje heeft hetzelfde probleem als ik: onze virtuele XP kon geen contact krijgen met de Giveawayoftheday-server om Themida uit te pakken. Het lukt wel op een echte W7 64.

Het programma kent Nederlands. En het heeft geen sleutel nodig. Want die is vóóringevuld.

Helaas lukte het on-line maken van een Cameyo niet. In SandboxIE draait het ook niet. De 64 bits installer die ik op de W7 64 maakte, kan ik niet gebruiken op de 32 bits XP. En het maken van een Cameyo op de W7 duurt erg lang. Die tijd heb ik nu niet beschikbaar, want mijn volgende afspraak heeft net gebeld dat ze me kunnen ontvangen. misschien vanavond laat??? Anders morgen ochtend vroeg.

In de uitwisselmap staat een Nederlandstalige al geactiveerde msi (installer), gemaakt van het weggevertje op mijn W7 64 laptop. De virtuele XP kreeg het namelijk niet uitgepakt.

Later: op 7-7 heb ik vlak vóór 9 uur vm nog een 32 bits msi met Discovery kunnen maken op een 12 jaar oude heringerichte 32 bits XP Home Dell desktop met 512 MB RAM. Die staat inmiddels laat op de avond van 7-7 ook in de uitwiselmap: 20150706_HoneycamGIFMaker102_gaod_XP_Discovery_installer. Er is ook een 32 bits Cameyo.

Terug naar het begin.