U wilt de bezoekers van uw website niet wegjagen met niet werkende links en andere problemen veroorzaakt door slecht geschreven HTML en CSS. CSE HTML Validator geeft u ook adviezen over mogelijke eigenschappen en tags. Het programma beschikt tevens over een ingebouwde HTML/tekstbewerker en webbrowser.

Een nieuwe aanbieder. Of toch niet? Het oudste weggevertje op de NL-site dateert van 18 september 2007.
Karl vindt het te duur. En hij ontdekte dat het op 9 augustus 2007 al was weggegeven.
Zie ook Ootje.

Mijn blog is al helemaal "voorgekookt" door mijn provider. Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken, of tijd aan te besteden. Mijn websites genereer ik met Treepad. Dat gaat voor zover ik kan zien op validator.w3.org ook foutloos. Dus heb ik zelf geen emplooi voor het weggevertje:

The document located at <http://blog.weggevertje.com/> was successfully checked as XHTML 1.0 Strict. This means that the resource in question identified itself as "XHTML 1.0 Strict" and that we successfully performed a formal validation of it. The parser implementations we used for this check are based on OpenSP (SGML/XML) and libxml2 (XML). "valid" Icon(s) on your Web page

To show your readers that you have taken the care to create an interoperable Web page, you may display this icon on any page that validates. Here is the HTML you could use to add this icon to your Web page:

Valid XHTML 1.0 Strict

Maar nl.giveawayoftheday.com is minder goed geprogrammeerd dan mijn blog:
gaod

De trial is een echte trial en kàn niet geactiveerd worden:
trial

Er is wel een te activeren trial op hun site te vinden. Maar die kunt u alleen kopen als u al een echte klant bent. Wij dus niet.

Na activatie ziet u de gegevens uit de readme terug in het register:
geactiveerd
Bewaar die sleutel! Ik kon er na een herstart het weggevertje mee activeren: QED.

Na de eerste opstart krijgt u een uitnodiging een update te draaien:
update?

Maar die update is niet voor ons bestemd:
geen update
Wij hebben versie 12.03 uit augustus 2013. Nu is er versie 15.04 van mei dit jaar.

Grote Broer wel ons regelmatig controleren:
grote broer
grote broer

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een geactiveerde Cameyo portable. Die is gemaakt op een virtuele XP en start goed op op de echte W8.1 64 laptop.

Terug naar het begin.