Ook aan boord een extra feature met de naam Watch Folders. Met Watch Folders kunt u reaConverter instellen om uw afbeeldingsmappen te monitoren en automatisch speciale acties laten uitvoeren op alle bestanden in die mappen.

Een nieuwe aanbieder.
Karl heeft ook de schone installer (zie hieronder) gebruikt. Het prpgramma deed wat het moest doen bij een test op foto's in RAW-formaat. Maar hij heeft het niet nodig: uninstalled via reboot.
Zie Ootje.

Vraag uw eigen sleutel aan. U mag een 33mailadres opgeven. De sleutel wordt direct getoond. gergn en krypteller kregen verschillende sleutels. Na het invoeren van de sleutel zoekt het programma contact met de activation server.

In het bevestigingsmailtje staat een link naar een schone download.

Na activatie staat er een bestandje 67***E00.std in de map reaConverter7 in C:\ op uw computer met de volgende inhoud:
67****E00
name=****
key1=UD************MF
key2=BQ************FC

Via het menu "Language" kan ik Nederlands kiezen. Ik zou dat bestand bewaren, als ik u was. Als ik het verwijder, heb ik een trial terug. Als ik het terugzet, heb ik een geactiveerde versie. Op een schone virtuele XP kon ik activeren door het bestandje 67***E00.std in die map zetten. QED.

De Cameyo draait goed op de echte W7 64 laptop. De taalvoorkeur (Nederlands) komt mee, maar de activatie niet.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. De Cameyo is klaar, maar het uploaden van 150 MB duurt even.

Terug naar het begin.