U kunt synchroniseren via Lamantine cloud-servers of via uw lokale Wi-Fi. Een gebruikerslicentie dekt al uw apparaten.
Opmerking: de software biedt een licentie voor 1 jaar.

Het is dus geen weggevertje, maar een trial voor een jaar. Een levenslange licentie kost $34,99.

Op 4 september 2014 kregen we een oudere, "gewone" versie. Zie mijn blog van die dag.

Karl is positief, maar vraagt zich af waarom hij zijn bankgegevens aan iemand buiten de bank zou willen toevertrouwen. De maker antwoordt dat je geen gebruik hoeft te maken van hun server: u kunt ervoor kiezen via uw eigen wifi te ynchroniseren.
Zie de bijdrage van Ootje.

Zo te zien kent het geen Nederlands.

Zie het verschil tussen de betaalde en gratis versie. Na een jaar houdt u de gratis versie over. Dat is een stand-alone product, dat niet met uw andere machines kan synchroniseren. Dus moet u per PC de wachtwoorden invoeren.

Zelf gebruik ik Treepad Business voor al mijn wachtwoorden. Mijn internet-wachtwoorden sla ik daarnaast ook op in LastPass. Voor zover ik weet is dat gratis.

Vraag uw eigen sleutel aan. Ieder krijgt zijn eigen sleutel.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een bewust nog niet geactiveerde Cameyo portable. Want u kunt de sleutel pas invoeren nadat u uw eigen account heeft aangemaakt. Dat kan en wik ik niet voor u doen.

Terug naar het begin.