Middels de effectieve herstelregels werkt Office Recovery Wizard hand-in-hand met Microsoft Office, Open Office en Star Office. Met de hulp van Office Recovery Wizard kunt u de herstelde bestanden opslaan op andere apparaten en media als CD of DVD.

Office Recovery Wizard herstelt .docx, .xlsx, .pptx, .vsd, .pub, .rtf, .odt bestanden, etc. Heeft u de documenten opgeslagen in iedere van bovengenoemde programma’s op een apparaat die niet over programma’s beschikt om deze te openen, kunt u deze nog wel herstellen met de Office Recovery Wizard.

We kregen dit eerder op 1 mei 2014. Zie de blog van die dag.

De dagelijkse posting van Ootje beantwoordt uw vragen, ook die u nog niet had.

Niet in het Nederlands. Ik ben er nog niet achter waar de activatie wordt vastgelegd. Wel kon ik de trial activeren met de sleutel van het weggevertje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Nog niet getest.

Terug naar het begin.