Belangrijkste mogelijkheden:

  • Overdragen contacten, tekstberichten, notities, Safari bladwijzers, muziek, video’s, afspeellijsten, foto’s, audioboeken, eBooks, tv-series, etc. van Apple iPhone, iPad, iPod touch/nano/shuffle naar PC;
  • Volledig compatibel met alle generaties iOS-apparaten, inclusief de nieuwste iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPad mini, iPad met Retina scherm, iPod touch 5, etc.;
  • Een geweldige manier om uw gegevens op uw computer te beheren in plaats van op uw draagbare apparaten.

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Zie de bijdrage van Ootje.

Helaas geen Nederlands. Zonder iTunes draait het niet.

Na activatie staat in een submap van %AppData% het tekstbestand info, dat het mailadres bevat. Er staat ook het bestand usr.bin. Ik heb de hele submap bewaard en daarmee op een schone virtuele XP het weggevertje geactiveerd. En ook de trial: QED.

Op de virtuele XP staan beide bestanden in C:\Documents and Settings\gergn\Application Data\Coolmuster\iiiToPcTransfer_COOL_WIN.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Die draait geactiveerd op de echte W10 64 Home productielaptop.

OT: Giveawayoftheday zit weer eens te rommelen. Twee dagen achter elkaar moest ik de link per mail aanvragen. Vandaag kan ik om kwart over tien zonder meer de zip downloaden.

Terug naar het begin.