Het laat Windows programma’s en games sneller draaien.

Deze titel kregen we nog niet eerder. Wel deze functionaliteit eerder in een weggevertje gezien, op 11 november 2012, bij TweakRAM

Ootje heeft vandaag twee bijdragen:http://nl.giveawayoftheday.com/super-ram-7-8-10/#comment-975597 en http://nl.giveawayoftheday.com/super-ram-7-8-10/#comment-975603.

Haarlemmermeerolie. Snake oil noemen de Amerikanen dat. Windows kan het tegenwoordig aardig zelf regelen. Lees eens
http://www.howtogeek.com/171424/why-memory-optimizers-and-ram-boosters-are-worse-than-useless/.

Helaas niet in het Nederlands.

Vraag zelf uw sleutel aan op http://www.pgware.com/promo/gotd/superram/. gergn, kryp teller en Ashamp kregen verschillende sleutels. U krijgt maar één sleutel per IP-adres.

Om te activeren moet u een afzonderlijk programma uitvoeren: SuperRamRegister.exe. Althans op de virtuele XP op de laptop. Op de virtuele XP op het netbook zie ik de klikbalk onderaan wel:

(Activeren)

activeren1. Klik onderaan of voer SuperRamRegister.exe uit


Als ik de virtuele XP op de laptop weer opstart en kies voor de schermvullende modus (Home + F) indrukken, zie ik de grijze klikbalk onderaan ook! Ik moet dus onthouden dat ik voortaan altijd voor de schermvullende modus kies. Want ik moet vaak "zoeken" onderaan het scherm op de laptop. Misschien kan ik iets veranderen in de installingen van VirtualBox, zodat ik altijd opstart in de schermvullende modus. Nadeel daarvan is wel dat je niet direct kan overschakelen naar de echte laptop.

Gevonden:
schermvullend
schermvullend

Na het activeren staat er een sleutel in uw register:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PGWARE\...
"Name"="VOORNAAM ACHTERNAAM"
"Serial"="67***********31"

Bewaar die sleutel! Ik kon er de Cameyo mee activeren. En de trial: QED!

Geestig: het RAM van de virtuele XP wint het van het RAM van de echte laptop als het om ophalen van kleine blokken gaat. Daar krijgt de echte laptop "maar" een 9. Maar op alle andere punten een 10, sneller dan de virtuele XP.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met mijn sleutel) en een Cameyo portable. Die draait geactiveerd en wel op de echte W10 64 Home laptop.
Er is ook een zip van de install van het spel.spel

een

Terug naar het begin.