Met aan boord alle veel geprezen functies van Wise Registry Cleaner en Wise Disk Cleaner, schoont Wise Care 365 schijf en register, ondersteunt één-klik PC checkup, optimaliseert uw systeem en beveiligt uw privacy. Hiermee stijgt het boven de andere beschikbare optimalisatie en onderhoud tools uit. Gebruikersvriendelijk en effectief, Wise Care 365 is de beste oplossing voor het verbeteren van PC prestaties. Met Wise Care 365 blijft uw computer op topsnelheid draaien!

Versie 3.4.1 kregen we op 9 januari 2015. Zie mijn blog van die dag.

Zie de posting van Ootje.

We krijgen een speciale Giveawayoftheday-versie. Die is al geactiveerd. Staat bij mij automatisch in het Nederlands.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een originele portable en een zelf-gemaakte Cameyo portable. Die lijkt het goed te doen om het echte W10 64 Home netboek. Maar ik waag mijn productiemachine er niet aan.

Terug naar het begin.