Het weggevertje biedt een optie om ieder beveiligd document te ontgrendelen voor afdrukken, bewerken, formulieren invullen, aantekeningen maken en kopiƫren van inhoud van het document. Het programma ondersteunt batch-verwerking.

Deze titel kregen we nog niet eerder van Aplus.

Vandaag kon ik weer eens rechtstreeks downloaden, zonder e-mail aanvraag.
"The key cannot be decrypted": Themida is weer eens verkeerd ingesteld." Laat op de avond - ik zag het pas op de 5-de - is het probleem opgelost. Eerst kan ik de zip zonder mailaanvrage ophalen, later op de morgen van de 5-de is dat niet meer mogelijk. Giveawayoftheday maakt er echt een potje van. Als ik moest betalen, was ik geen klant. Plankje doet het in zijn bedrijf veel beter.
De trial lijkt een echte testversie te zijn: niet te activeren.

Zie de posting van Ootje.
Later bijgesteld met zijn ervaringen met het echte weggevertje.

Na activatie zie ik een sleutel in het register van de virtuele XP:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Aplusfre...
"Value"="fd**************************kU="
"Data"="+AP**********************MA=="
"Key"="AG****************************3G"
"Name"="G****************************y"

De naam heb ik zelf gekozen. Als ik u was, bewaarde ik die sleutel. Ik kon er het weggevertje op een schone virtuele XP mee activeren: QED.
Maar helaas niet de trial. U moet dus zuinig zijn op uw geactiveerde versie. Tenzij u toegang heeft tot mijn uitwisselmap.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een geactiveerde Cameyo portable en de install van het spel.spel
Terug naar het begin.