Haal eventueel zelf met het script van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/index-nl.js"></script>" het weggevertje op:
Download het weggevertje van Giveawayoftheday.
Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Opera. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen laptop staat.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Een uitgebreide PC cleaner om alle overbodige bestanden te verwijderen en zo ruimte te winnen;
  • Optimaliseren van de PC prestaties; defragmenteren van schijven en het Windows register;
  • Betrouwbare PC beveiliger om lekken van van privacy-gevoelige gegevens tegengaat;
  • Gemakkelijk alle actieve draaiende processen op uw computer bekijken via System Monitor;
  • Intuïtieve interface met duidelijke functies.

Giveaway of the day — Tenorshare Windows Care Genius Pro 3.92

Deze titel kregen we nog niet eerder. Wel een bijna dezelfde, Wise Care 365 Pro 3.8.6, op 28 september 2015.

U hoeft het weggevertje niet te activeren. We krijgen een versie die al geactiveerd is en op naam van Giveaway staat.

Het weggevertje vindt meer fouten in mijn virtuele XP dan ik mij kan voorstellen. Gevaarlijk spul dus. Ik blijf eraf, totdat deskundigen zeggen dat het bruikbaar is. Wel heb ik mijn virtuele XP mee "geoptimaliseerd". Die versie heb ik als afzonderlijke snapshot in VirtualBox opgeslagen. Op die manier blijf ik 100% veilig, want de snapshot van vóór Wise heb ik ook nog.

De volgende dag blijkt het ophalen van het weggevertje via de virtuele XP stroperig te verlopen. Nadat ik de oude snapshot had teruggezet, had ik weer een vlotte download. Het weggevertje deugt dus van geen kanten.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate". En een Cameyo portable. Die start keurig geactiveerd op de echte W10 laptop. Een andere portable draait met horten en stoten. Die komt daarom niet in de uitwisselmap.

Terug naar het begin