Giveaway of the day — CinemaHD 4

De posting van Ootje.

We kregen dit eerder op 3 april 2015. Uit de blog van die dag blijkt dat ik toen geen portable kon maken. Vandaag wel.

Geen Themida vandaag.

Zo te zien geen activatie nodig. Maar dat is schijn: de sleutel moet via internet worden aangevraagd, doch dat lukt niet op de virtuele XP. Dan maar SandboxIE proberen. Dan kan ik wel via mail een sleutel aanvragen. Na bevestiging krijg ik de sleutel L9******************MQ.

Na activatie staat er een sleutel in het register:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Engelman...

"Key"="L9********************MQ"

Als ik die sleutel weghaal, heb ik een trial. Na terugzetten weer een geactiveerde/geregistreerde versie. Bewaren dus. Maar het is niet voldoende voor een registratie op een schone machine: dat blijft een trial, maar toont wel de sleutel. Interessant. Kijk ik later naar: first things first.
Bij een nieuwe poging zie ik dat er ook een bestand 8MF0H1.lic in %CommonAppData, de map Licences wordt geplaatst. Dat moet u dus óók bewaren. Op de virtuele XP staat de map Licenses in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data.
Als ik dat toepas, krijg ik op een schone XP wel een geactiveerde versie: QED.

U moet wel overweg kunnen met Duits of Engels. Klopt qua naam van de leverancier: Engelmann.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. En een Cameyo, maar die crasht op de virtuele XP en start niet op de echte W10 laptop. Daarom staat er een tweede portable. Die doet het wel, maar u moet die nog wel activeren.

Terug naar het begin.