Een uitgebreid systeem voor het opmaken van ogen, realistische haarstructuur voor wimpers en wenkbrauwen en een uitgebreid op spieren gebaseerde gezichts-morphing systeem voor hervormen en verbeteren van uitdrukkingen. Toevoeging van lens filters en DSLR effecten bieden een ultra realistische studio om uw foto's te polijsten.

Deze titel kregen we nog niet eerder. Want het is een nieuwe aanbieder. Wel hebben we iets soortgelijks wel eens gehad.

Ook geschikt voor mannen.

Zie de posting van Ootjehttp://nl.giveaway.... En van Joker0502.

Meld u aan op [https://www.reallusion.com/member/memberreg.aspx?lang= |https://www.reallusion.com/member/memberreg.aspx?lang= ] voor de registratie.

Geen Themida. Wel een joekel van een bestand: ruim boven de 200 MB. Zo te zien alleen in het Engels. U moet activeren met uw mailadres en wachtwoord.

Bij de installatie op de virtuele XP moet DirectX worden toegevoegd.

In het register vind ik wat zaken terug:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Reallus...
"User Name"="g*****n"
"Company Name"="w********e"
"User Email"=""
"Computer Name"="XP-*****"
"EM2"="2A*******99"
"Activation Code"=""
"RealDigits"="R9*******0C"

Maar zelfs met de gehele sleutel kan ik op een schone virtuele XP het weggevertje niet volledig "activeren". Er is dus wat meer nodig. Aan de andere kant: voro de activatie is alleen een mailadres en het door u verzonnen wachtwoord nodig. Dus is het geen ramp dat deze registersleutel alléén onvoldoende is..%%

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Reallus...
"SELogin"="1"

is nog nodig. Vreemd, want die stond ook in mijn reg-bestand.
En bij een volgende installatie op een schone virtuele XP blijkt deze laatste sleutel voldoende voor een activatie??? maar helemaal lekker zit het niet, want het programma kan ik dan niet meer normaal afsluiten. Ook Ootje heeft zoiets meegemaakt.

Helaas willen de portables, gemaakt op de virtuele XP, in eerste instantie niet draaien op de echte W10 desktop. Dat komt omdat er een paar dll's ontbreken: MSVCP100.dll en d3dx9_43.dll. Ze staan wel op de virtuele XP. Als ik ze kopieer naar de programmamap van de portable, wil die wel draaien op de echte W10 desktop. Nog niet geactiveerd en de templates konden niet worden gevonden, maar daar valt wat aan te doen. De Cameyo draait wèl geactiveerd. Die kan ik dus verwolken.

Terug naar het begin.