Wij beschermen uw PC tegen:

  • Spyware;
  • Adware;
  • Trojans;
  • Wormen;
  • Keyloggers;
  • Rootkits.

Opmerking: de licentie is geldig voor één jaar, inclusief updates naar nieuwe versies en gratis levenslange malware database updates.

Giveaway of the day — Secure Hunter Anti-Malware Pro 1.0.1

Een nieuwe aanbieder. Met een product dat geen Nederlands kent.

De posting van Ootje.

"The key cannot be decrypted". Dan houdt bijna alles op. Dan maar de trial proberen. Maar die kan op de virtuele XP in een bepaalde dll een benodigde functie niet vinden ...

Maar op een virtuele W7 Starter draait die wel ... en slikt de sleutel!. En later op de dag lukt het uitpakken wel.

Ik zie wat registersleutels met het woord "licence" erin. Als ik die wis, heb ik de trial terug. Na terugzetten heb ik weer een pro-versie. Na mijn afspraak zal ik er nader na kijken. Als u ongeduldig bent, kijkt u op deze Duitse site. Ik ben matinueuzer, maar vandaag winnen zij vast de rat race.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecureH...
"licence"=hex.*****

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecureH... "data"=hex ******

Wissen doet u zo: "license"=- en "data"=-

Bewaar die sleutels: ik kon er het weggevertje mee activeren op een virtuele W7 Starter. QED.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. De Cameyo draait goed geactiveerd op de echte W10, mits uitgevoerd als administrator en met opslag in de VOS-map.

Terug naar het begin.