ScreenCamera.Net i werkt met meerdere monitoren, meerdere externe apparaten als webcams en tv-kaarten en ondersteunt overlay met afbeeldingen, tekst, films, audiotracks, datum/tijd stempels en rechthoekige vormen, die gebruikers de uitstekende mogelijkheden biedt voor videovergaderingen en het maken van videohandleidingen. Maak foto's, teken erop en druk deze af. ScreenCamera.Net is een realtime videostudio met elementen die lijken op Adobe Photoshop en Adobe Flash. Tucows waardeert ScreenCamera.Net met 5 sterren.

Niet in het Nederlands. In de ochtend was er een kreupele versie, maar de volgende morgen kon ik het nog wel installeren. het is een speciale GAOD-versie, die niet hoeft te worden geactiveerd.

Deze titel kregen we nog niet eerder. Op 18 oktober 2015 een met bijna dezelfde naam: Screen Camera 3.1.1. De blog van die dag.

een

twee

drie

vier

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable.

Terug naar het begin.