Giveaway of the day — Roboform Everywhere 7.9

Op 21 oktober 2013 kregen we versie 7.9.2 voor Windows en Apple. De blog van die dag

De posting van Ootje.

De Nederlandse versie van RoboForm Everywhere for (klik voor schone installs) Windows, [Mac|https://www.roboform.com/dist/roboform-mac.dmg ] and [Mobile|https://www.roboform.com/dist/RoboForm-2Go-Setup ] vandaag heeft een eerder versienummer dan het vorige weggevertje. En kent de beperking van een licentie van één jaar. Alle reden om die van 21 oktober 2013 van stal te halen...

Ik sla mijn wachtwoorden niet bij een on-line one-trick-only firma op die ik jaarlijks moet betalen . Ik heb in de cloud wel een dubbel versleutelde kopie van het met een wachtwoord beveiligd bestand met mijn gevoelige gegevens staan. Drie-dubbele beveiliging dus. Eigenlijk viervoudig, want u komt ook niet zomaar mijn wolk binnen. Ik gebruik Treepad Business.

Lidl1 attendeert op een vernietigende recensie over de veiligheid van het weggevertje. het hoofdwachtwoord wordt open en bloot via internet verzonden.

De activatie ligt vast in het bestand C:\Documents and Settings\All Users\RoboForm\license.rfo (met dank aan de weer nuchtere maat van de jonge Opa).

OT: Hr. A. te B. schijnt te denken dat men in Japan in de nacht van 3 op 4 maart al een Japans weggevertje kan ophalen, dat wij pas om 9 uur gaan krijgen. Hij heeft het mis. De Japanse site maakt gebruik van dezelfde servers als sites van andere landen in heel andere tijdzones:

(Weggevertje van de Japanse site)

Japan

(Weggevertje van de Nederlandse site)

Nederland

(Weggevertje van de Duitse site)

Duitsland

(Weggevertje van de Franse site)

Frankrijk

(Weggevertje van de Griekse site)

Griekenland

(Weggevertje van de Italiaanse site)

Italië

(Weggevertje van de Russische site)

Rusland

(Weggevertje van de Spaanse site)

Spanje

(Weggevertje van de Turkse site)

Turkeije

(Weggevertje van de internationale site)

Internationaal

De weergegeven tijd is de Amsterdamse tijd.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable. Die draait goed op de echte W10. U heeft er niet veel aan, want het is beveiligd met een door mij gekozen wachtwoord. De wachtwoordgenerator kunt u wel gebruiken.

Terug naar het begin.