Giveaway of the day — Video to GIF Converter 5.2

Weer twee weggevertjes vandaag: AnyFlip PRO 1.3 (Win&Mac) en Video to GIF Converter 5.2.

Op 2 augustus 2015 kregen we dit eerder. De blog van die dag.

Versie 3.3 van Video to GIF Converter kregen we op 19 juli 2014. De blog meldt vooral dat het die dag mooi weer was.

Op 15 mei 2015 kregen we een gelijknamig iets van een andere aanbieder. Ootje schreef de blog van die dag.

U kunt ook een oud programaatje van Microsoft, GIF Animator ophalen. voor de liefhebber heb ik dat ook in de uitwisselmap gezet. En een Cameyo ervan. Goede wijn behoeft geen krans.

De sleutel van Video to GIF Converter 5.2 staat gewoon in de readme. Het kent alleen Engels.
Na de activatie staat de sleutel in het bestand Setup.ini. Ik zie het in %Personal%, of wel in

C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Mijn documenten\AoaoPhoto Digital Studio\Video to GIF
Als ik het verwijder, heb ik weer een trial. Het bestand is dan leeg:
Reg
KeyCode=
UserName=

Als ik in de regel KeyCode= de sleutel uit de readme invoeg en het bestand bewaar, is het weggevertje weer gereigstreerd. Alle reden om het bestand Setup.ini dus goed te bewaren. Ik kon op een schone virtuele XP het weggevertje mee activeren. QED.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate van Video to GIF Converter 5.2, met de geoogste Setup.ini. En een Cameyo portable. Die start goed geactiveerd op de echte W10 64 Home desktop. Er is ook een installer en Cameyo portable van het al-oude Microsoft GIF Animator. Ook die doet het goed op mijn W10 desktop.

Terug naar het begin.