Buiten Windows is Sticky Password ook beschikbaar voor Mac, Android en iOS met uitstekende synchronisatie opties door u ingesteld. U beslist hoe u de data wenst te synchroniseren tussen computers, smartphones en tablets. Als u liever niet wilt sunchroniseren via Sticky Password’s veilige cloud-based servers, kunt u gebruikmaken van een lokale Wi-Fi sync, die uw data over uw eigen netwerk synchroniseert en niet langs een cloud komt.

Giveaway of the day — Sticky Password Premium 8.0.6 (Win&Mac)

Versie 8.0.4 van Sticky Password is op 13 augustus 2015 weggegeven. De blog van die dag.

Ook vandaag weer twee weggevertjes: Sticky Password Premium 8.0.6 en Auto Mail Sender Standard 7.0.

De posting van Ootje over Sticky Password Premium 8.0.6.

Haal zelf uw sleutel op voor Sticky Password Premium 8.0.6. De sleutel verschijnt direct in beeld in uw browser. Als uw mailadres bekend is tenminste. Helaas is die sleutel maar een jaar geldig. gergn en krypteller krijgen verschillende sleutels.

Sticky Password Premium 8.0.6 kent Nederlands. Ik moet een account aanmaken en kies voor geen synchronisatie via internet, want ik heb totaal geen zin om een applicatie te gebruiken waar ik geen blijvende licentie voor heb. Ik heb een prima alternatief: Treepad Business. Nederlands product. Daar heb ik vele jaren geleden één keer voor betaald.

Ik zie trouwens geen menuoptie om mijn licentiesleutel in te voeren. En als ik via de taakbalk info opvraag, zie ik dat ik een geldige licentie heb tot 17-3-2017. Ook zonder licentiesleutel.

In het register zie ik in

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Lamantine\Sticky Password]
"LanguageLocale"="1043"
"LastApplicationVersion"="8.0.6.151"
"LastUpdateCheckDate"="1458172800"
"LastWebDOMUpdateCheckDate"="-2209161600"
"SPCDeviceID"=-
"SPCDeviceName"=-

het nodige staan dat mij doet vermoeden dat de licentie hardware-gebonden is. De Cameyo doet het niet. Maar spPortableRun.exe laat het weggevertje portable draaien, ook op de W10 desktop.
U ziet de sleutelversie om er weer een trial van te maken. Dat lukt er inderdaad mee. En de volledige registersleutel activeert het weggevertje weer. Ik zou die dus maar bewaren, als ik u was. Of zoals de Duitsers zeggen: "Diese sichern".

In de uitwisselmap staat een install_and-activate van het eerste weggevertje, Sticky Password Premium 8.0.6. Geen Cameyo, maar wel de programmamap met spPortableRun.exe. Daarmee draait de portable prima op de echte W10 deskto. Op eigen risico gebruiken, Ik sla mijn wachtwoorden niet in hun betaalde cloud op.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Als u toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.