Giveaway of the day — Thundersoft Video To GIF Converter 1.4.5

Tussen 08:00 en 10:00 uur komt een monteur kijken naar mijn internet. Gisteren heb ik mijn Experiabox V9 getest bij de buurman. Daar deed hij het prima. Dus ligt het niet aan het kastje. Ook met een andere kabel tussen de Experiabox en uitgetrokken kabels voor de telefoon en de TV-adapter (via 230 V) krijg ik geen internet. De helpdesk kon mijn modem niet detecteren. Het is dus of een kabelbreuk of een poort ergens in de infrastructuur van KPN. Aan mijn kant van het ISRA-punt - het scheidingsvlak tussen de InfraStractuur van KPN en de RAndapparatuur van de klant is alles OK.

Als de monteur bezig is om 09:00 uur, kan ik geen aandacht geven aan de blog. Want ik wil er met mijn neus bovenop staan als hij aan het werk is.

Update: even na achten zag ik het bestelwagentje van Volker Wessels telecom staan. Even met de monteur gesproken. Hij begint met zijn onderzoek in het KPN-huisje aan de overkant van de straat. Inmiddels een SMS ontvangen dat ik mijn nieuwe Experiabox V10 iaan het einde van de middag kan ophalen, tegen inlevering van de oude.

Update: er is wat mis. Dinsdagmorgen zal de kabel goed worden doorgemeten op instabiliteiten. Er wordt ergens 7 V gemeten waar dat 0V zou moeten zijn. Maar voorlopig kan ik vooruit.

Update: Experiabox V10 werkt out-of-the-box.

De posting van Ootje.

Op 15 mei 2015 kregen we versie 1.4.3. De blog van die dag, geschreven door Ootje.

Na de activatie staat de volgende sleutel in het register:

htlml
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\VG.ProjFile]<br>
"use"=-<br>
"res"=-<br>

U ziet de sleutel waar ik er weer een trial van kan maken. Bewaar het origineel. Ik kon er het weggevertje op een schone virtuele XP mee activeren. QED.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate met de geoogste activate.reg. En een Cameyo portable. Doet het goed op de W10. Er is ook een zip van de programmamap van het spel.spel

Terug naar het begin.