Giveaway of the day — Сrazy Talk Animator 1 __

Geen Themida!! Geen activatiegegevens in de readme. Maar u moet u wel zelf aanmelden bij de maker.
Daarna krijgt u een downloadlink voor het weggevertje. Die link is misschien na morgen ook nog bruikbaar.

Als u zich op 9 maart al bij deze firma had aangemeld, kunt u het mailadres en wachtwoord van die dag gebruiken. U ziet uw sleutel voor vandaag in de browser en krijgt die ook nog eens per mail.
Bij de installatie moet u de sleutel invoeren. Die wordt via internet gevalideerd. Op de virtuele XP moet er ook nog DirectX worden toegevoegd. Dat gaat vanzelf. maar na afloop blijkt de virtuele XP ongeschikt. Ik vrees voor een herhaling van het fiasco van 9 maart.
Inderdaad ... gaat ook niet op een virtuele W7 Starter.
Als ik het vervolgens probeer op een virtuele W7 64, krijg ik de melding dat de licentie al in gebruik is. Ik kan wel deactiveren, als ik inlog op hun site. Ik zie dat ik de licentie van vandaag twee keer heb gebruikt. Dat klopt; 1) virtuele XP en 2) virtuele W7 Starter. Ik kan ze allebei deactiveren. Daarna kan ik weer installeren op de virtuele W7 64. maar ook dat mislukt: ik geef de pijp aan Maarten.

Hun systeem van vastleggen van het gebruik van licenties vind ik wel handig. Je kan zonder hun helpdesk deactiveren. Bij ABBYY moet dat via een mail, wat toch altijd meer tijd kost. En bij Microsoft moet je soms bellen naar hun call center.

De posting van Ootje.

Al zijn plaatjes samen:

Terug naar het begin.